Tarifes

Kiwi Coworking s’ubica a l’edifici Catalonia, en el cèntric carrer Pompeu Fabra de Manresa. L’edifici és 100% accessible i compta amb pàrquing subterrani, serveis comunitaris i ascensor.

El local ocupat per Kiwi disposa de 100 m2 comuns, despatx per a reunions privades, zona office, aire condicionat i calefacció. Està totalment preparat per entrar-hi a treballar!

Tarifes per a coworkers

A part de tots els serveis i avantatges de ser membre de la comunitat de Kiwi Coworking gaudiràs de:  Accés prioritari a esdeveniments i tallers, preus especials i descomptes en serveis professionals i participació en la nostra comunitat privada.


*IVA no inclòs. Preus per persona (descomptes especials a partir del 2on treballador). ** Segons tarifa vigent.

Sala de reunions

Necessites fer una reunió amb un client o proveïdor i no tens lloc adient per fer-ho? A Kiwi Coworking et facilitem una sala completament equipada i decorada. La sala disposa d’una taula gran amb cadires per a 10 persones, projector, aire condicionat, calefacció i pissarra. A més tindràs accés a la zona office on tindràs a la teva disposició una màquina de cafè, font d’aigua, microones, impressora i divers material d’oficina que puguis requerir.

 

*IVA no inclòs. En cas d’anular una reserva per la sala de reunions, caldrà fer-se amb 1 dia d’antelació com a mínim. Els packs no són acumulables ni transferibles.